Reklam

(0)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Bir Android için ücretsiz bir program, Paradise App Studio tarafından.

Siz bir etkileyici, bir blog yazarı veya bir sosyal medya yıldızı mısınız? Instagram, Facebook veya Twitter'da paylaşmak istediğiniz tonlarca fotoğraf ve videoya sahip misiniz? Ekran görüntüleri ve videolar çekmekten ve sonra düzenlemek zorunda kalmaktan yoruldunuz mu? Fotoğraflarınızı ve videolarınızı hızlı, kolay ve etkili bir şekilde düzenlemek için bir uygulama mı arıyorsunuz? Eğer cevabınız evetse, o zaman bu uygulamayı indirmelisiniz.

CapCut Fotoğraf Video Düzenleyici, fotoğraflarınızı ve videolarınızı harika görünmesini sağlayabilen güçlü bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Bu uygulama ile fotoğraflarınızı ve videolarınızı kırpabilir, farklı efektler uygulayabilir, metin ve çıkartmalar ekleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınız ve müziklerinizden videolar yapabilirsiniz.

Bu uygulamanın en iyi yanı, ücretsiz olarak kullanabilmenizdir. Uygulama içi satın alımlar, reklamlar ve abonelikler yoktur. Bu uygulamayı indirip ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Program diğer dillerde mevcuttur

Cap To Cut Photo Video Editor Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0
  • 4.9

(0)
  • Güvenlik Durumu

Cap To Cut Photo Video Editor hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Cap To Cut Photo Video Editor denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam